Wegvervoer

Europees wegvervoer / wegtransport Internationaal expeditiebedrijf RoonaRoona Internationaal Expeditiebedrijf B.V. beschikt voor het wegvervoer over een uitgebreid netwerk van zeer bekwame vervoerders, die voldoen aan ISO-kwaliteitsnormen. Hierdoor zijn wij niet afhankelijk van de bezetting van eigen autos en kunnen wij voor u kiezen uit een groot aantal mogelijkheden. Uw wensen met betrekking tot rijtijden, tijdstippen van laden en lossen zijn daarvoor bepalend.

Vrachtvervoer wegtransport wegvervoer europa internationaal expeditiebedrijf

Vanuit onze kantoren in Emmen sturen wij de vervoerders aan om uw goederen zonder oponthoud op het juiste tijdstip en de juiste bestemming af te leveren. Zowel een pallet als een complete trailerlading zijn bij ons in vertrouwde handen. Tevens beschikken wij over de kennis om uitzonderlijke transporten voor u te organiseren. Over de benodigde documenten voor de betreffende landen kunnen wij u advies geven en desgewenst kunnen wij de in- en uitklaring voor u voorbereiden.

Ook voor koeltransporten en het verplaatsen van gekoelde producten zijn wij goed toegerust, en ATP (Accord Transport Perissables) en HACCP hebben voor ons geen geheimen.

Wij werken ondermeer voor: