Internationaal transport & logistiek

Door middel van een groot internationaal, Europees netwerk van vervoerders kan Roona alle soorten van transport organiseren naar landen binnen en buiten Europa. Jarenlange ervaring in de sector maakt ons niet alleen heel bekwaam in internationale logistiek, maar zorgt er tevens voor dat wij dit Transport naar Duitsland Frankrijk Engeland Italie en Belgiekunnen doen tegen zeer scherpe tarieven.

Uw transport naar Duitsland, Frankrijk, België, Italië, Engeland, Spanje, wordt vakkundig door ons gedaan, maar we vervoeren ook naar landen buiten Europa. Behalve onze eigen auto’s hebben wij een groot netwerk van bekwame vervoerders en kunt u daarom kiezen uit een groot aantal vervoersmogelijkheden.

Wij bieden zowel internationale luchtvracht, zeevracht, wegvervoer en koeriersdiensten en zorgen voor alles; het vervoer, de vrachtbemiddeling, douanepapieren en formulieren.

Veel voorkomende bestemmingen:

 • Transport naar Duitsland

  Hamburg, Berlijn, München, Keulen, Bremen, Düsseldorf, Hannover, Dortmund en Essen.

 • Transport naar Frankrijk

  Parijs, Marseille, Lyon, Toulouse, Nice, Nantes, Straatsburg, Bordeaux en Lille.

 • Transport naar België

  Antwerpen, Brugge, Brussel, Luik, Charleroi, Gent, Namen en Leuven.

 • Transport naar Italië

  Milaan, Napels, Rome, Turijn, Genua, Palermo, Florence en Venetië.

 • Transport naar Engeland

  Londen, Birmingham, Bristol, Cardiff, Liverpool, Manchester en Southhampton.

 • Transport naar Spanje

  Madrid, Barcelona, Valencia, Sevilla, Zaragoza, Malaga en Bilbao.

Transport Duitsland Transport Frankrijk Transport SpanjeDaarnaast kunnen wij natuurlijk ook het vervoer organiseren naar iedere andere stad of dorp in deze landen. Ook regelen wij transporten voor Oost-Europa en kunnen wij ook het vervoer organiseren voor buiten de Europese Unie. Wilt u een pakket verzenden van Zwolle naar Duitsland? Of een landbouwmachine van Groningen naar de Verenigde Staten? Wij regelen het!

Vanuit ons kantoor in Emmen kunnen wij internationale vervoer regelen voor heel Nederland. Wij regelen internationale transporten vanuit Groningen, Drenthe, Friesland en Overijssel, maar zijn tevens inzetbaar in de rest van Nederland. Vanwege onze strategische ligging vlak naast de Duitse grens zijn wij bij uitstek geschikt voor zendingen naar Duitsland.

Roona regelt zendingen van “Hoogeveen naar Frankrijk”, van “Meppel naar België”, van “Emmen naar Italië”, van “Leeuwarden naar Engeland” en van “Veendam naar Spanje” om maar enkele voorbeelden te noemen.

Wilt u meer weten of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel met (0591) 63 08 80.

Wij werken ondermeer voor: