Tooling Holland BV kiest voor Roona Expeditie

“Hoogwaardig vervoer en snelle afhandeling”

Als het gaat om logistiek transport, dan timmert Roona Expeditie flink aan de weg. Een groot aantal nationale en internationale bedrijven heeft zijn weg inmiddels richting de grote transportspecialist gevonden. Eén van deze bedrijven is Tooling Holland BV, één van de meest toonaangevende specialisten op het gebied van spuitgietmatrijzen.

Tooling Holland BV is zonder twijfel dé ongeëvenaarde nummer één in de productie van spuitgietmatrijzen. Het bedrijf levert al meer dan 25 jaar de meest ingenieuze matrijzen waarin kunststof in de juiste vorm kan worden gespoten. Met hun kwalitatief hoogwaardige matrijzen leveren zij een belangrijk aandeel in de productie van allerhande kunststof producten over de hele wereld. Een positie waar ze trots op zijn bij Tooling Holland. En terecht, volgens productieleider Eddie Bonkes. Want Tooling Holland streeft volgens hem niet alleen naar de hoogste kwaliteit, maar levert ook nog eens voor een scherpe prijs. Bonkes: “Tooling Holland richt zich op maatwerkmatrijzen voor verschillende branches. In zowel ontwerp en ontwikkeling als werkvoorbereiding en productie staan we altijd garant voor vakwerk. Dat betekent dan ook dat we voor zowel bewerking als het vervoer van de producten uitsluitend samenwerken met de beste partijen.”

roona verzrogt de transporten van tooling holland

Snel transport, hoge kwaliteit

Het is daarom niet voor niks dat Tooling Holland tien jaar geleden bewust koos voor Roona Expeditie als logistiek partner. “Roona onderscheidt zich door snel transport met een hoge kwaliteit. De lijnen zijn kort en er wordt snel geschakeld. Daarnaast zijn de planningen helder en overzichtelijk en is er voor een zending op korte termijn altijd plek beschikbaar. Zo kunnen spoedzendingen ook echt met spoed geleverd worden, en zijn de producten binnen afzienbare tijd op de plaats van bestemming. Dit maakt Roona Expeditie voor ons een betrouwbare partij, waar we altijd van op aan kunnen. En dat is voor een bedrijf als Tooling Holland goud waard.”

Snelheid en efficiency

Alle producten die voor Tooling Holland binnen Europa verzonden of ontvangen moeten worden, lopen dan ook via Roona. Denk hierbij aan kant-en-klare producten voor de klant zelf of aan producten die ter reparatie worden aangeboden door de klant en daar snel opgehaald moeten worden. Volgens Bonkes is het belangrijk dat een vervoerder snel kan reageren en leveren. “In de productie-industrie draait het om snelheid en efficiency. Onze vervoerder moet daar naadloos op in kunnen spelen, ook wanneer het productieniveau omhoog gaat, en we meer afhankelijk zijn van transport.”

Transport door heel Europa

Naast de leveringen aan klanten en het transport van retouren, verzorgt Roona ook het vervoer van producten die elders in Europa bewerkt moeten worden. “Een voorbeeld zijn de producten die gepolijst worden in Denemarken. Roona verzorgt zowel het transport richting Denemarken als weer terug naar Nederland. Daarbij is het elke rit van belang dat er snel gehandeld wordt, zonder dat de kwaliteit van de producten in gevaar komt of dat er schade aan de producten ontstaat. Bij Roona zijn we altijd verzekerd van een kwalitatief hoogwaardig vervoer en een snelle afhandeling.”

 

Wij werken ondermeer voor: