Rohill: “Roona wint bij ons op communicatie!”

Het wil zeker wat zeggen als Roelof Wierda, Manager Logistics bij Rohill, vindt dat Roona op communicatie wint. Rohill verzorgt draadloze communicatiesystemen voor public safety. Rohill is werkzaam voor instanties waar communicatie essentieel is en waar dan ook hoogwaardige communicatie plaatsvindt. Het klantenportfolio van Rohill is niet mis. Het leger, de politie en Schiphol zijn onder andere klant. Rohill is al jaren een betrouwbare partner in communicatie en dit jaar bestaan ze zelfs al 40 jaar.

Rohill Bangkok, Dallas, Hannover, Hong Kong, Istanbul, Sao Paulo en HoogeveenMet meer dan 40 medewerkers wordt er elke dag hard gewerkt om communicatiestromen vlekkeloos te laten verlopen. Rohill ontwikkelt de communicatiesystemen. Er worden goederen ingekocht om deze te kunnen bewerken, maar er worden ook producten van de basis af ontwikkeld. Niet voor niets dat er naast een afdeling verkoop een laboratorium en een werkruimte aanwezig is. Dit allemaal in het hoofdkantoor in Hoogeveen, het kloppende hart van de organisatie. Rohill is namelijk ook te vinden in Bangkok, Dallas, Hannover, Hong Kong, Istanbul en Sao Paulo. “De medewerkers op deze vestigingen wonen daar ook daadwerkelijk en kennen de taal en cultuur goed”, aldus Roelof Wierda. Rohill doet er alles aan om zo dicht mogelijk bij de klanten te staan om ze zo goed mogelijk te begrijpen.

“Voor ons is dit essentieel, vooral in deze snel veranderende markt. Op het moment zijn wij bijvoorbeeld aan het onderzoeken om de smartphones meer in onze communicatiesystemen te verwerken. Ook wij kunnen hier niet meer omheen”, geeft Roelof Wierda aan. Dit zal ook in de transportwereld veranderingen met zich meebrengen. Alles moet sneller en alles wordt compacter en er zal steeds minder volume vervoerd worden.

“Als het over snelheid gaat, moet je bij Roona zijn. Een opdracht midden in de nacht? Een ongeplande grote opdracht? Bij Roona geen probleem.”, gaat Roelof Wierda verder, “Bij Roona zijn ze 24/7 bereikbaar en ze zitten er meteen bovenop.” Rohill vindt vertrouwen een belangrijke factor en als er bij Roona wat beloofd wordt weet je dat het waargemaakt wordt. Een goede samenwerking en een goede terugkoppeling; een vlekkeloze communicatie.

Wij werken ondermeer voor: