Koeriersdiensten

koerier nodig?Het nut van koeriersdiensten: Er zijn altijd momenten waarop gewoon vervoer niet voldoende is om uw goederen op de juiste tijd op de juiste plaats te krijgen. Dan is een koerier de oplossing. Omdat vervoer van pakketjes heel nauw luistert, houden wij de regie hiervan van begin tot einde in eigen hand. Wij beschikken over diverse auto’s, variërend van kleine bestelwagen tot vrachtauto, om uw documenten, pakket of goederen rechtstreeks van A naar B te verzenden, en dat alles met de grootste zorg. Daarbij maakt het niet uit of de B nu de B van Blokzijl of de B van Bordeaux is.

koeriersdienst groningen emmen drenthe overijssel friesland pakket verzendenOnze koeriersdienst – representatief qua autos, kleding en mensen – met professionele chauffeurs, óók gediplomeerd voor het vervoer van gevaarlijke stoffen, verzorgt uw spoedzending gedurende 24 uur per dag en 7 dagen per week. Dankzij onze NIWO-vergunningen kunnen wij ook koerierszendingen boven 500 kg voor u uitvoeren.

Onze koeriers werken vanuit de standplaatsen Emmen en Groningen. Via ons kantoor kunnen wij u op de hoogte houden van de voortgang van uw zending en kunnen wij u zeggen wanneer er gelost gaat worden. Hiervoor gebruiken wij onze moderne communicatiemiddelen en routeplanningssystemen.

Wij beschikken standaard over 3 types bestelwagens. Daarnaast kunnen wij zo nodig ook andere types bestelwagens/vrachtauto’s voor uw vervoer inzetten. Wij vervoeren niet alleen documenten, pakjes & pakketjes, palletzendingen e.d., maar ook complete machines. Speciaal vervoer om uw pakketje te verzenden dus! In binnen- en buitenland!

Wij werken ondermeer voor: