Henisol over 10 jaar samenwerking met Roona: “Uitstekend!”

Roona levert al meer dan tien jaar onderdelen vanuit het magazijn van Henisol naar de bouwplaats van klanten. Algemeen directeur Arie Bouma is erg tevreden over de samenwerking met Roona.

Henisol logoDe in Emmen gevestigde onderneming Henisol biedt een volledig aanbod op het gebied van industriële isolatie, steigerbouw, tracing en brandwering. Arie Bouma, algemeen directeur van Henisol, vertelt: “Vanuit vier vestigingen zijn we onze klanten snel en vakkundig van dienst bij nieuwbouw, onderhoud of storingen. We bieden het totale pakket, van het maken van offertes tot de inkoop van materialen en van werkvoorbereiding tot het monteren van de materialen bij de klant.”

Arie Bouma van HenisolDe onderneming is goed bezig, want in 2012 werd Henisol nog uitgeroepen tot beste ondernemer van de regio Zuidoost Drenthe. Bouma vertelt trots: “We wonnen vooral op het gebied van bedrijfscultuur. Bij Henisol is het personeel gepassioneerd en gedreven. Iedereen draagt de gezamenlijke verantwoordelijkheid en gaat ondernemend te werk.” Onder de 125 werknemers bevinden zich onder andere monteurs op de bouwplaats, werkvoorbereiders, engineers, opmeters, leidinggevenden en prefabmakers in de werkplaats.

Wegtransport in Europa

Pand HenisolHenisol heeft vooral klanten in Nederland, Duitsland en België. Voor speciale projecten trekt Henisol ook door heel Europa en in 2015 heeft het bedrijf uit Emmen zelfs kleine projecten in de Verenigde Staten en Australië gedaan. Omdat klanten op veel verschillende plekken in de wereld zitten heeft de onderneming een grote transportbehoefte want om aan het werk te kunnen moeten alle materialen naar de bouwplaats van de opdrachtgever vervoerd worden.

“Isolatiemateriaal wordt altijd direct afgeleverd bij de klant door de fabrikant, maar onderdelen uit ons eigen magazijn en plaatwerk uit de werkplaats wordt altijd door Roona geleverd met bestelbussen”, aldus Bouma. Hij gaat verder: “Bij Henisol werken we al ruim tien jaar met Roona. De relatie die we met ze hebben is uitstekend! Roona is erg flexibel, punctueel en betrouwbaar.”

Op tijd en efficiënt leveren steeds belangrijker

Die betrouwbaarheid is erg belangrijk, want Bouma zegt dat op tijd en efficiënt leveren steeds belangrijker wordt. Een goede relatie met Roona is daardoor nog belangrijker. “Ik ken Roona erg goed want bij mijn vorige werkgever werkte ik ook al meer dan tien jaar samen met de koeriersdienst. De goede samenwerking die we nu hebben gaan we zeker voortzetten bij Henisol.”

Wij werken ondermeer voor: