Distrivers: “Samenwerken met Roona om extra dienstverlening te bieden”

Distrivers maakt het heel duidelijk: “Wij werken samen met Roona om klanten extra dienstverlening te bieden”

Dankzij de juiste balans tussen snelheid, kwaliteit en uitstekende service blijft de klantenkring van Roona groeien. De unieke combinatie van zeer bekwame (externe) vervoerders in binnen- en buitenland en de verzorging van de complete logistieke keten blijkt goud waard.

Zekerheid

DIST_Distrilicious_Macedoine.inddRik Conen, hoofd logistiek van Distrivers in Hoogeveen, kan hierover meepraten. De voedingsleverancier en maaltijdspecialist voor zorginstellingen in heel Nederland is al meer dan vijf jaar trouwe klant van Roona. Een snelle en nauwkeurige levering is voor de dagverse producten van Distrivers erg belangrijk. Distrivers levert alles van groente en vlees tot houdbare producten.

‘We werken samen met Roona om klanten extra dienstverlening te bieden. Bij eventuele spoedbestellingen en calamiteiten moet er snel geschakeld worden, dan willen we onze klanten binnen twee uur alsnog de producten kunnen leveren. Om dit te garanderen hebben wij gekozen voor Roona als transportbedrijf voor Distrivers’.

Netjes, accuraat en betrouwbaar

Roona staat bekend om de snel verwerkte spoedbestellingen, zij staan 24/7 voor je klaar om deze in gang te zetten. Wanneer klanten iets vergeten te bestellen, of een levering afwijkt, dan zijn extra snelle levertijden op een bestelling dé uitkomst.

‘Wij zijn erg tevreden over Roona, vooral de snelheid vinden we belangrijk. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat onze klanten tevreden zijn. Roona is netjes, accuraat en vooral heel betrouwbaar. Als ze bijvoorbeeld in de file staan of er zijn problemen onderweg dan worden we altijd direct op de hoogte gebracht’.

Betrouwbaarheid

Betrouwbaarheid blijkt een belangrijke factor voor veel klanten van Roona.

‘Distrivers heeft Roona zo’n zes à zeven keer per week nodig. Het is nu eenmaal menselijk dat er soms iets misgaat, dit gaan we in de toekomst ook niet voorkomen. Er zullen altijd spoedbestellingen blijven komen. We zullen dus zeker gebruik blijven maken van de diensten van Roona’.

Bedrijfsfilm Distrivers

 

Wij werken ondermeer voor: