Corlido Group: “Roona lost alle voorkomende problemen zelf op.”

“Roona heeft erg korte lijnen en werkt oplossingsgericht, dat maakt ze erg betrouwbaar” vertelt Elgar Feddema van de Corlido Group. Het bedrijf dat al bijna 20 jaar bestaat is een wereldwijd opererende logistieke dienstverlener. Alleen de Australische markt ontbreekt nog bij de dienstverlener actief in de industriële-, overheids-, olie en gas-, gezondheidszorg- en onderwijssector.

transport voor logistiek bedrijf Corlido“Je moet ons zien als een inkooporganisatie voor alle operationele zaken, zodat onze klanten zich kunnen focussen op hun core business.” legt de heer Feddema uit. “Dit doen we bijvoorbeeld voor bedrijven als Shell en de NAM maar ook in de publieke sector worden we steeds actiever.” Het centrale magazijn van de Corlido group in Emmen fungeert niet hoofdzakelijk als voorraadhoudende opslaglocatie maar levert wel aanzienlijk meerwaarde met diensten zoals, inspectie, op- en overslag en bij het verpakken van producten aan de hand van de wensen en eisen van de klanten.

Afgelopen december heeft de Corlido Group, waarvan het hoofdkantoor is gevestigd in Emmen, al weer haar 6e buitenlandse vestiging in Kazachstan geopend. Zo kunnen ze een nog betere service bieden aan het stijgende aantal klanten in Oost-Europa. Als inkooporganisatie gespecialiseerd in de afhandeling van inkoop, logistiek, magazijnfunctie en factuurafhandeling heeft de Corlido Group service hoog in het vaandel staan.

logistieke dienstverlener corlido te emmenAl ruim 10 jaar werkt de Corlido Group samen met Roona Expeditie. “Roona heeft veel ervaring in de sectoren waar wij actief zijn, dit maakt ze een erg bekwame vervoerder. We maken gebruik van meerdere vervoerders maar Roona is vanwege hun korte lijnen een erg flexibele en betrouwbare partner voor zee-, lucht- en wegvervoer. Door de kennis en knowhow in huis weet Roona altijd met een passende oplossing te komen.”

Elgar Feddema werkt nu vijf jaar als salesmanager en heeft sinds het begin te maken met Roona Transport. “We hebben een lange en duurzame relatie met Roona, ze zijn altijd bereikbaar en in staat snel te schakelen. Deze zekerheden maken het samenwerken erg prettig.”

Wij werken ondermeer voor: