Even voorstellen: Alicia, onze agent in Spanje

Alicia, onze agent voor transporten van en naar Spanje en PortugalAls transportonderneming proberen wij zoveel mogelijk in eigen hand te houden, maar soms is het goed om te kunnen vertrouwen op een locale vertegenwoordiger. Daarom heeft Roona in verschillende landen agenten en vertegenwoordigers die assisteren bij het vinden van retourvrachten, douane-formaliteiten en ander regelwerk.

Voor Spanje en Portugal kunnen wij rekenen op de inzet en kunde van onze gewaardeerde collega Alicia. Alicia (34) is gevestigd in Almeria in Zuid-Spanje maar is geboren in Rotterdam. Zo bezien kan haar specialisatie in transporten tussen Nederland en Spanje bijna geen toeval meer genoemd worden.

Weliswaar zijn Spanje en Portugal EU-landen die vergelijkbaar zijn met Nederland qua afhandeling van papierwerk maar cultureel zitten ze toch heel anders in elkaar. Denk bijvoorbeeld aan rijtijden en pauzes, de openingstijden van bedrijven en werkafspraken voor het laden en lossen. En een klein misverstand kan op deze afstanden dan al gauw leiden tot een verschil in levertijd van dagen.

We werken inmiddels 5 jaar met Alicia samen en dat bevalt ons bijzonder goed. Ladingen worden snel, efficiënt en concurrerend verwerkt en afgerond en de communicatie staat op een hoog niveau. Alicia zelf voegt er nog aan toe: “Trabajar con mis amigos de Roona es muy agradable!”

Heeft u dus een transport richting of vanuit Barcelona, Madrid, Lissabon, Porto, of welke locatie dan ook op het Iberisch schiereiland, laat het ons weten, samen met Alicia verzorgen we het vervoer van deur tot deur.

Wij werken ondermeer voor: